Goed om te weten

Als Beukenstein staat willen wij graag zoveel mogelijk mensen een prettig verblijf bieden. Beukenstein is echter een klein gastenverblijf met slechts beperkte faciliteiten. Daarom is het goed om te weten wat er wel en niet mogelijk is op Beukenstein.

De gastvrouw zorgt voor boodschappen, eten, drinken en een goede sfeer in huis. Zij draagt zorg dat alles goed verloopt, bij problemen en of moeilijkheden ondersteunt zij en zal zij, samen met u, zoeken naar oplossingen.

Er is een corvee groep, 3 personen per dag. Zij zorgen dat de tafels voor de maaltijden worden gedekt en zorgen die dag voor de afwas.

Het is belangrijk dat u mobiel en zelfredzaam bent. Daarnaast is het uit het oogpunt van veiligheid belangrijk dat u bij calamiteiten in staat bent om uzelf snel in veiligheid te brengen. Beukenstein is niet gelijkvloers. Er is geen opgang voor een rolstoel en er is geen traplift aanwezig. U dient dus goed trap te kunnen lopen.

De gastvrouw kan slechts beperkt rekening houden met dieetwensen. Er wordt voor de groep gekookt en het is uit het oogpunt van voedselveiligheid niet toegestaan zelf warm eten in de keuken te bereiden. De koelkast biedt geen ruimte voor meegebracht eten.

Met het oog op de hygi├źne en allergie├źn zijn huisdieren op Beukenstein niet toegestaan.

Twijfelt u of over een verblijf op Beukenstein vanwege een van bovenstaande punten? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u naar aanleiding van uw verblijf op Beukenstein vragen, opmerkingen of verbeterpunten die u rechtstreeks aan het bestuur wilt voorleggen ? Dat kan via deze pagina.