Reserveren voor 2022

We krijgen al diverse verzoeken om te reserveren voor 2022. Wij kunnen vanaf 16 augustus uw reservering verwerken. Hieronder vindt u de belangrijkste zaken op een rij.

Opening en prijzen voor 2022

U kunt vanaf 16 augustus reserveren voor 2022. De eerste gastenweek begint op dinsdag 22 maart. De laatste week eindigt op 15 november. De kosten voor een vakantieweek in 2022 bedragen € 170,-, inclusief de toeristenbelasting.

Het aantal beschikbare plaatsen per gastenweek vindt u op de pagina ‘Beschikbare gastenweken 2022

Corona-maatregelen

We gaan er van uit dat we dezelfde maatregelen moeten hanteren als de afgelopen 2 jaar. Dat houdt in dat er per week vooralsnog plaats is voor maximaal 7 gasten. Er dienen minimaal 5 gasten te zijn om de week door te laten gaan.

Houd s.v.p. rekening met het weer. We ventileren tussendoor regelmatig. Dat betekent dat het af en toe fris is in huis. Een oud huis als Beukenstein koelt snel af en warmt langzaam op.

Activiteiten en Corona

Laatste punt van aandacht is dat u er rekening mee moet houden dat door Corona-maatregelen niet alle attracties of instellingen geopend zijn. Zorg dat u een goed boek bij u heeft voor de regenachtige dagen. Met goed weer kunt u altijd heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving. Lochem is ook erg leuk om in een stadswandeling te ontdekken. Verder liggen er spelletjes of kunt u film kijken in de televisiekamer.

Diëten

We koken voor een beperkt gezelschap met beperkte faciliteiten. Voor alle duidelijkheid willen wij daarom benadrukken dat wij geen rekening kunnen houden met diëten. Dus geen aanpassingen aangaande kruiden, gebruik van uien/knoflook, lactose intolerantie en andere allergieën/ziekten met betrekking tot voedsel.

We hopen u in 2022 weer van harte welkom te mogen heten op Beukenstein!