Betalen met uw telefoon

Gasten vragen ons regelmatig of ze met pin kunnen betalen bij Beukenstein. Helaas zijn de kosten voor pinnen relatief hoog bij een klein aantal betalingen. Daarom hebben we uitgezocht welke alternatieven er zijn voor pinnen.

De eerste mogelijkheid is om zelf vooraf het resterende bedrag over te maken. De gastvrouw kan uw betaling online zien. Mocht u dat vergeten zijn, dan kunt u ter plekke het geld overmaken, middels een “Tikkie” met “QR-code”.

Bij binnenkomst toont de gastvrouw u een QR-code op de telefoon van Beukenstein. Als u deze code scant, komt u in het betaalscherm van uw eigen bank. Hier kunt u veilig en vertrouwd het resterende geld voor het verblijf op Beukenstein voldoen.

Hieronder ziet u hoe u in enkele stappen veilig kunt betalen met uw telefoon.

1. De gastvrouw genereert bij uw binnenkomst een QR-code voor de betaling. Deze QR-code ziet eruit als het voorbeeld hieronder:

2. Als u met de camera-functie van uw telefoon de qr-code scant, ziet u bovenin uw telefoon een melding “Open met Bankieren” om de link te openen. Deze melding ziet u bovenin onderstaand voorbeeld:

3. Als u op de melding “Open met Bankieren” met uw vinger tikt, wordt uw de bankieren app van uw bank op uw telefoon geopend. Daar kunt u de betaling voldoen. Hieronder ziet u de melding zoals deze bij de ING verschijnt:

4. U klikt op “Betaal met ING” en voldoet de betaling. De gastvrouw kan zien of de betaling is geslaagd.