Coronavirus

Hier vindt u de laatste informatie over de maatregelen die wij hanteren in verband met het COVID-19 virus. Benieuwd hoe een vakantieweek er uit ziet met deze maatregelen? In dit bericht vindt u enkele foto’s.

Opening en corona maatregelen vanaf 7 juli

Vanaf dinsdag 7 juli is Beukenstein weer geopend voor gasten!

Om de gezondheid van u, de andere gasten en ons personeel te garanderen, hanteren we wel een aantal aanvullende maatregelen. De maatregelen zullen van zowel u als ons personeel de nodige aanpassingen vergen. We hopen dat we er samen met u toch een geslaagd verblijf van kunnen maken!

De maatregelen komen grotendeels overeen met de richtlijnen die voor de horeca gelden. Misschien bent u er dus al aan gewend.

Om de 1,5 meter afstand overal te kunnen garanderen, is er slechts plaats voor 7 gasten per week.

U dient vooraf een gezondheidsverklaring te ondertekenen. Deze vindt u hier. Indien u niet alle vragen met betrekking tot uw gezondheid negatief kunt beantwoorden, dient u thuis te blijven. In het belang van de gezondheid van uzelf, de andere gasten en ons personeel, is de gastvrouw bevoegd u de toegang te ontzeggen of u naar huis te sturen indien u bij aankomst of tijdens het verblijf symptomen vertoont.

De overige maatregelen zoals die gelden tijdens uw verblijf, zijn opgesomd in ons COVID-19 protocol. Het protocol kunt u vooraf hier doornemen.

Hoewel het van iedereen wat aanpassing zal vergen, vertrouwen wij hiermee met elkaar er toch een geslaagd verblijf van te maken.

Heeft u vragen over uw verblijf?

Heeft u geboekt of wilt u boeken in één van de weken vanaf 7 juli? Stel gerust uw vragen via het contactformulier. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Terugboeken reserveringsgeld

Heeft u al geboekt en wilt u het reserveringsgeld teruggestort hebben? Gebruik dan svp het contactformulier voor reserveringen. Vermeld in deze mail svp dat u het reserveringsgeld teruggestort wilt hebben, de naam die op uw rekeningnummer staat vermeld en de datum waarop u het bedrag hebt overgeboekt. Wij streven ernaar het geld dan binnen een week terug te storten op uw rekening.

Verlengde openingstijd gastenseizoen

Om gasten toch in de gelegenheid te stellen op Beukenstein te verblijven, zal Beukenstein dit najaar langer opengesteld zijn voor gasten, mits er voldoende belangstelling is en de omstandigheden het toelaten.

De werking van de verlengde openingstijd werkt als volgt: we proberen eerst alle vrije plekken in het reguliere seizoen op te vullen. Het reguliere seizoen eindigt dit jaar op 27 oktober.

Indien we daarmee niet alle verzoeken kunnen voldoen, zal aansluitend een extra week beschikbaar komen. Als deze week voldoende bezet is, zal ook de daaropvolgende week beschikbaar komen. Dit doen we totdat we in een vakantieweek niet meer voldoende bezetting hebben.

Wat betekent dit voor u?

Heeft u geboekt? Dan nemen wij contact met u op waar uw voorkeur naar uit gaat. Wij storten desgewenst uw geld terug, of u kunt in overleg uw verblijf verplaatsen na het najaar.